Gigt og urinsyregigt – Alternativ behandling i Lyngby

Slidgigt, leddegigt, psoriasisgigt og urinsyregigt,  alternativ behandling i Lyngby

Lider du af gigt? Der findes mange forskellige diagnoser, men det kommer altsammen indefra. Jeg er alternativ behandler og tilbyder slidgigt, leddegigt, psoriasisgigt og urinsyregigt behandling i Lyngby.

Hvorfor får man gigt?

Slidgigt lyder jo som om leddene “bare” er slidt ned og det er alderens skyld.   Men hvis man tænker sig lidt om, ved man jo godt at f.eks. muskler bliver stærkere jo mere vi bruger dem.  Ligeså med knogler og hud osv.   Det gælder altså også for brusken!   Eliteløbere har ikke mindre brusk end stillesiddende osv.

Så når brusken forsvinder, er det altså fordi, der er noget galt! Mange spiser alt for syredannende mad! Syre er med til at nedbryde brusken og kroppen. Mere basisk vil være godt for langt de fleste, altså sundere kost, flere grøntsager, mindre sukker, kaffe, alkohol, tobak, kød, alm. hvede osv.

Har du en inflammation i kroppen og leddene?

Det kan også være, man bruger sine led forkert, står, går, sidder skævt, det kan være med til at brusken slides forkert. Leddegigt, Urinsyregigt, Psoriasisgigt. Udover ovenstående er en candidasvampeinfektion typisk med til at give usunde kostvaner og affaldsstoffer i kroppen, som er med til at give inflammation i kroppen og leddene. Herudover kan der være fødevareintolerancer, som er med til at forværre inflammationen.

Det kan vi altsammen teste, afbalancere og rådgive om.

Jeg tilbyder også astma behandling og stress behandling.

Fysiske lidelser, kan belaste vores psykiske balance. Her kan du læse om hvordan jeg kan hjælpe dig med at få din krop i balance – fysisk og psykisk.

Vil du have en gigt- el. urinsyregigt behandling?

Ønsker du at bestille en tid til gigt- og urinsyregigt behandling i Lyngby, eller har du spørgsmål om mine behandlinger? Du er meget velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail til L@desunde.dk, ringe på telefon 40 20 40 31 eller ved at udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at tage en indledende samtale med dig.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)