OCD ADHD ADD PTSD m.m.

OCD ADHD ADD PTSD, autisme, skizofreni, tvangstanker.

Psykiske problemer kan fylde så meget i hverdagen, at det kan være vanskeligt at forestille sig et liv uden.

Men uanset hvor slemt det er, hvor meget det fylder og i hvor lang tid det har stået på, stammer det dybest set fra små programmer i underbevidstheden, der som regel er forholdsvis nemme at rette.

At forsøge at tale sig ud af det med en psykolog, kan være en tung og langsommelig process.

At dæmpe det med medicin løser ikke de egentlige årsager og er usundt og nedbrydende i længden.

Med en helt speciel simpel teknik, der hedder alfa-kinesiologi, kan vi gå direkte dybt ned i underbevidstheden og finde og rette de små fejl, der ligger til grund for de fleste psykiske problemer.

Krop og psyke kan ikke skilles helt ad.

Der kan også være allergier eller fødevareintolerancer, som er med til at stresse og frustrere krop og hjerne. Dem kan vi også finde og fjerne. Herudover kan usund livsstil være en stor synder til at frustrere kroppen og derfra også hjernen. For mange microbølger er også belastende.

En candidasvampeinfektion er som regel den største synder til at ødelægge fordøjelsen og få folk til at føle ekstra trang til sukker og andre usunde sager, som stresser krop og sind.

Når krop og sjæl er i optimal balance, har du de bedste muligheder for at blive sund, glad og frisk og fri for OCD ADHD ADD PTSD m.m.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)