Acne

Acne eller Bumser. Eksem. Psoriasis. Rosacea. Atopisk dermatitis. Høfeber. Nældefeber. ​

Der findes mange avancerede diagnoser og avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller behagelige.

​ ​Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt. Idet vi går efter årsagen til problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi komme helt i bund, så problemet som regel ikke vil genopstå.

Hudproblemerne har hovedsagelig 3 årsager, det starter typisk med dårlig hud og slimhinder, som typisk starter med ubalance i tarmfloraen, ofte i forbindelse med en antibiotikakur.

Når bakterier dør, får svampe overtaget, skifter vokseform og breder sig til resten af kroppen og giver bl.a. utæt tarm, hvorfra affaldsstoffer kommer ud i blodbanerne og derfra ud gennem huden, hvis man ikke drikker rent vand nok. De fleste har brug for et par liter rent vand om dagen og postevandet er ikke særligt rent, så det vil være optimalt med et rensningsanlæg.

Herudover mangler mange Omega 3. Vi tester og rådgiver dig om, hvad du kan gøre mod svampeinfektionen og manglerne.   Hormonforstyrrelser kan også være med til at fodre svampeinfektionen.   Ses f.eks. ved acne eller bumser i puberteten eller ved menstruation.

Herudover kan der ofte være allergier eller intolerancer, som er med til at tricke det, vi finder eventuelle allergener med kinesiologi, som er en simpel muskeltest og afbalancerer de stressreaktioner underbevidstheden har opbygget i forhold til disse ting, så man fremover kommer til at tåle dem.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)