Autoimmune sygdomme

Læs mere om autoimmune sygdomme

Sklerose m.fl.

Autoimmune sygdomme: Multiple Sclerose, leddegigt, psoriasis, Morbus Chrons, Colitis Ulcerosa, Cøliaki, Lupus, Hashimoto, muskelsvind, diabetes 1, Lichen Sclerosus m.fl.

Der findes mange avancerede diagnoser og avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller behagelige.

​Vi arbejder med 4 hovedårsager bag autoimmune sygdomme.  Når vi finder og får rettet op på årsagerne bag sygdomme, vil kroppen som regel hele sig selv.

Når immunforsvaret angriber ens egne celler, er det som regel en følge af en utæt tarm, som regel pga. candidainfektion, herfra trænger ufordøjede proteiner ud i blodbanen, hvis man har en dårlig fordøjelse, f.eks. pga. for lidt mavesyre, hvorefter immunforsvaret mobiliserer sig til angreb mod proteinerne, og ved en stressreaktion tager fejl og angriber egne proteiner, ofte pga. trætte binyrer efter en længere stressperiode.

Hvis man starter med at få helet sin tarm, har man ikke længere brug for et immunforsvar, der angriber proteiner, og så er man godt på vej til at få kroppen til at fungere normalt igen. De andre ting tjekker og rådgiver vi også om og selve stressreaktionen kan vi afbalancere.

​Herudover kan der være giftstoffer, som er med til at nedbryde. En udrensning heraf og en gennemgang af kostvaner kan være vigtig. ​ Der er også ofte fødevareintolerancer involveret, som vi også finder og afbalancerer.

Der kan også være for meget syre i kroppen, som er med til at nedbryde og give en generel betændelsestilstand.

Det eneste der virkelig kan helbrede dig er dit eget immunforsvar, når bare det får de rette betingelser. Din egen krop og sundhed er din bedste læge.

Diabetes

Alle de diabetes patienter jeg har mødt – uanset nr. har manglet chrom.  Det giver god mening, da chrom skal bruges til at producere insulin.  Chrom findes i mange fødevarer f.eks. bananer, men når man er så voldsomt i underskud, er det godt at starte med at tage tilskud og selvfølgelig stoppe med at spise raffineret el. tilsat sukker.

4 stk om dagen, f.eks. OmniChrom eller Bio-Chrom.

Så det er jo en god start at spise dem.

Herudover har de en candidainfektion, som er med til at forstyrre fordøjelsen og råbe på usunde fødevarer.

Så det er jo en god fortsættelse at få renset den ud.   Se her for den nemmeste kur : https://desunde.dk/tarmproblemer/#candida

Er det diabetes 1 ligger der som regel også et psykisk traume bag, det kan vi finde og afbalancere.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)