Angst og stress behandling i Lyngby

Alternativ behandler med erfaring indenfor psykiske udfordringer

Mangler du overskud i en travl hverdag? Stress, Fobier, ADHD, OCD, PTSD, Bipolar og andre psykiske problemer kan ligge til grund for dette. Jeg tilbyder alternativ behandling bl.a. angst, PTSD, ADHD og stress behandling i Lyngby. Psykiske problemer kan fylde så meget i hverdagen, at det kan være vanskeligt at forestille sig et liv uden. Men uanset hvor slemt det er, hvor meget det fylder og i hvor lang tid det har stået på, stammer det dybest set fra små programmer i underbevidstheden, der er forholdsvis nemme at rette.

Alfa-kinesiologi i samspil med stress behandling

At forøge at tale sig ud af det med en psykolog, kan være en tung og langsommelig process.
At dæmpe det med medicin løser ikke de egentlige årsager og er usundt og nedbrydende i længden.

Med en helt speciel simpel teknik, der hedder alfa-kinesiologi, kan vi gå direkte dybt ned i underbevidstheden og finde og rette de små fejl, der ligger til grund for de fleste psykiske problemer. Få mere information om kinesiologi.

Stress behandling styrker dit sind

Der kan også være allergier eller fødevareintolerancer, som er med til at stresse og frustrere krop og hjerne. Dem kan vi også finde og fjerne. Herudover kan usund livsstil være en stor synder til at frustrere kroppen og derfra også hjernen. For mange microbølger er også belastende.

En candidasvampeinfektion er som regel den største synder til at ødelægge fordøjelsen og få folk til at føle ekstra trang til sukker og andre usunde sager, som stresser krop og sind. Når krop og sjæl er i optimal balance, har du de bedste muligheder for at blive sund, glad og frisk.

Er du interesseret i at høre mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en tid? Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe på telefon 40 20 40 31, sende en mail til L@desunde.dk eller ved at udfylde min kontaktformular. Så tager vi en indledende samtale om dine udfordringer i trygge lokaler i Lyngby.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)