Astma behandling i Lyngby

KOL og astma behandling

Har du astma i en mild eller slem grad? Så vil det være en god idé at kontakte DeSunde.dk og få udført KOL eller astma test og behandling i Lyngby. Idet vi går efter årsagerne bag problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi som regel komme helt i bund, så problemerne som regel ikke vil genopstå. Der er ingen grund til bekymring, jeg står klar til at hjælpe dig smertefrit gennem hele forløbet.

Astma og KOL i forbindelse med allergi

Astma og KOL er som regel allergirelateret, f.eks. støvallergi. Allergi har 2 hovedårsager, det starter typisk med dårlige slimhinder, der som regel bunder i en ubalance i tarmfloraen, som ofte starter i forbindelse med en antibiotikakur.  Herudover kan man mangle vand eller nogle næringsstoffer for at få helet slimhinderne op.

Få udført en test og få rådgivning

Når bakterier dør, får svampe overtaget, skifter vokseform og breder sig til resten af kroppen og giver bl.a. svækkede slimhinder. Vi tester og rådgiver dig om, hvad du kan gøre mod svampeinfektionen og for at styrke dine slimhinder. Herudover finder vi dine allergener ved hjælp af kinesiologi, som er en simpel muskeltest og afbalancerer de stressreaktioner, underbevidstheden har opbygget i forhold til disse ting, så man fremover kan tåle dem.

Kontakt mig for at høre mere om KOL og Astma behandling

Har du brug for at vide mere om KOL og astma behandling i Lyngby? Du er meget velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail til L@desunde.dk, ringe på telefon 40 20 40 31 eller udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)