Allergibehandling

Allergibehandling med kinesiologi

Vores allergibehandling virker både for overfølsomhed, intolerance, astma, høfeber, nældefeber, eksem, pollenallergi, birkeallergi, græsallergi, dyreallergi, katteallergi, hundeallergi, støvallergi, skimmelallergi, laktoseintolerans, MCS, EHS, glutenintolerans, glutenallergi, cøliaki, fødevareallergi, fødevareintolerancer.

Der findes mange avancerede diagnoser og avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller behagelige. Enhver medicinsk diagnose er udelukkende en beskrivelse af symptomerne.

Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt. Idet vi går efter årsagen til problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi komme helt i bund, så problemet som regel ikke vil genopstå.

Allergi har 2 hovedårsager, det starter typisk med dårlige slimhinder, der som regel bunder i en ubalance i tarmfloraen, som ofte starter i forbindelse med en antibiotikakur.

Når bakterier dør, får svampe overtaget, skifter vokseform og breder sig til resten af kroppen og giver bl.a. svækkede slimhinder. Vi tester og rådgiver dig om, hvad du kan gøre mod svampeinfektionen og for at styrke dine slimhinder.

Herudover finder vi dine allergener med kinesiologi, som er en simpel muskeltest og afbalancerer de stressreaktioner, underbevidstheden har opbygget i forhold til disse ting, så man fremover tåler dem.  Alt i alt en simpel, harmløs og effektiv allergibehandling.

Gennemsnitlig får man brug for 3-6 behandlinger før man er nogenlunde i bund med alle sine allergier.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)