Kinesiologi i Lyngby

Vi bruger ca. 1 time på den første behandling.

Hovedsageligt kinesiologi

Muskeltest og alfa-kinesiologi

Lider du af allergi, astma eller noget helt tredje? Få udført kinesiologi hos De Sunde i Lyngby. Det vil sige en simpel muskeltest og alfa-kinesiologi, der går direkte dybt ned i underbevidstheden og retter de små programmer, der ligger til grund for de fleste problemer.

Før kinesiologi behandlingen

Det er det en god idé, hvis du selv tager en lille prøve med af de ting, du selv ved eller mistænker, at du er allergisk overfor. Dvs. f.eks. en lille støvprøve fra din egen støvsugerpose. Lidt pels fra egne dyr. Små madprøver.

Pollen, andet støv, skimmelsvampe, pelsprøver og lidt hvede m.m. har vi her på klinikken. Hvis du er på symptomdæmpende medicin er det en fordel, hvis du kan undvære den de sidste 24 timer før behandlingen, så kan vi bedre arbejde med dine symptomer. Lider du af astma? Få mere information om mine astma behandlinger.

Bliv rask og frisk i over 100 år

  • Kunne du tænke dig at leve i over 100 år?
  • Mange siger “Nej!” fordi de forbinder høj alder med mange skavanker og sygdomme, en “grøntsag” i en rullestol på et plejehjem. Men sådan behøver det slet ikke være ! Der er mange eksempler på store personligheder, som holder sig friske og aktive til de er over 100, og det er måske netop derfor de bliver så gamle.
  • Hvis du bliver tjekket for manglende næringsstoffer, stress, ubalancer, giftstoffer m.m. 2-4 gange om året og får afbalanceret hvad der måtte dukke op af psykiske ubalancer, stress og bekymringer, har du gode chancer for at leve et godt liv i over 100 år.
  • Køb et klippekort til 4 tjek, som du kan bruge over 1 eller 2 år for kr. 1000,-
  • Når vi så begynder at runde 100 engang kan vi hjælpe med at fejre hinanden.

Vil du gerne bestille en tid til kinesiologi?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en tid? Du er meget velkommen til at kontakte mig ved at ringe på telefon 40 20 40 31, sende en mail til L@desunde.dk eller ved at udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Priser

  • Tjek for candidasvamp, og vejledning i udrensning kr. 475,-.
  • SundhedsTjek for eventuelle sygdomme, skavanker, mangler på næringsstoffer (medbring gerne de kosttilskud du allerede tager) og behov for udrensninger, ubalancer kr. 475,-.
  • Første behandling koster kr. 950,- tjek og vejledning inkluderet.
  • Opfølgende behandlinger kan ofte klares på halv tid og halv pris.
  • Ofte er der behov for kosttilskud til at hjælpe med udrensning og genopbygning af slimhinder, det kan godt løbe op omkring et par tusinde.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)