"Super ! Jeg har været hos Lisbeth i Lyngby. Og hokus pokus, min allergi blev væk. Havde stadig astma ved voldsom anstrengelse, men ikke ved de vanlige ting så som hund, kat og pollen. Har nu fået ny hundehvalp. Og kunne til min store skræk mærke allergi igen, fik derfor en tid hos Lisbeth i Lyngby. Da jeg kom derud, havde jeg voldsom astma, da jeg ikke kunne tage medicin i forvejen. Efter god behandling, hvor Lisbeth kom ind på mange forskellige ting, var min vejrtrækningen normal. Lisbeth er åben og imødekommende og behandler for mere end det jeg kom med. Jeg kan klart anbefale det."

- Anett Jensen

Bliv fri for din allergi

Jeg har været hos Allergikompagniet flere gange – både pga. min søns græspollenallergi og min egen birkepollenallergi. Jeg kom af med min birkepollenallergi efter 1 eller 2 gange. Min søn måtte igennem nogle flere gange, før han slap for symptomer. Det skyldes bl.a., at der var flere græsser, han ikke kunne tåle.

Jeg kunne heller ikke tåle friske hasselnødder, som jeg elsker. Nu kan jeg spise dem uden problemer :o) Vi har begge været igennem candida-kuren i forbindelse med allergibehandlingen. Og så forsvandt min daglige diarré :o) Jeg anbefaler det til alle, der gider lytte.

Jeg har en veninde, som har taget astma-medicin i 40-50 år. Hun har ikke rørt det, siden hun var der første gang. Jeg ved godt, at det kan virke som lidt hokus pokus; men hvis man er lidt åben eller sætter sig ind i, hvordan kinesiologi virker, så giver det mening alligevel.

- Hanne Kruse

Kære alle.

Jeg vil også meget gerne dele min historie.

Jeg har haft høfeber siden jeg var 6 og nu er jeg 40 – dvs 34 år med antihistaminer, øjendråber, næsespray og astmaspray. Hvert år frygter jeg foråret og sommerens komme, for jeg dækker hele sæsonen. Min øjne og næse løber, jeg kan ikke trække vejret, jeg er træt og har det bare rigtig dårligt.

Allerede for et par år siden foreslog en kollega, at jeg prøvede jer, men jeg syntes, at det lød lidt omstændigt med den skrappe kur. For hvordan skulle det dog kunne hjælpe.

Men i år skulle det være. Jeg ringede og fik en tid hos Lisbeth i Lyngby for 5 uger siden.

Og jeg har ikke set mig tilbage siden. Lisbeth fik “kodet” mig om, sat mig i gang med kuren og jeg har ikke haft allergi siden. Det er så vildt og fantastisk, og jeg er så glad og taknemmelig.

Da de fire uger med kuren var gået vendte jeg tilbage til afslutningssessionen. Her kunne Lisbeth også konstatere, at det så godt ud.

Lisbeth har været rigtig dygtig til at forklare, og til at gribe det jeg siger, og tage udgangspunkt i det.

Tusind, tusind tak!

Jeg anbefaler dig til alle! Kh. Dorte Sandahl P.S. 14. okt. Jeg er så taknemmelig. Der har intet været resten af sæsonen. Alle er dybt forundrede.

- Dorte Sandahl

Kære Lisbeth.

For nogle år siden talte min bror, om en behandling hans kone og hans datter havde gennemgået. De var begge allergikere i svær grad. Han fortalte også, at han kun sjældent talte om de meget positive resultater, da han mente, at han og den øvrige familie ville blive anset for tossede.

Det var godt han ville fortælle mig om oplevelserne. Efter at have bøvlet med løbende næse og øjne gennem lang tid, kom jeg til at tænke på min brors fortælling. Efter en behandling hos Lisbeth mærkede jeg ikke mere til min plageånd gennem flere år. Ved behandlingen afsløredes det, at candida-svampen havde al for megen magt. En måneds kur mod svampen hjalp på mangt og meget. Daglig hovedpine afløst af sjælden hovedpine, meget ubehagelige smerter i knæ og hofter forsvundet, lugtesans god igen, koncentrationsevne forbedret, søvnbehov reduceret med 25%, mere energi, skæl i hår forsvundet og næsen og øjnene har det godt nu tre måneder efter behandlingen.

Et enestående positivt resultat.

- Ole Hemmingsen