Psoriasis

Psoriasis. Acne. Bumser. Rosacea. Eksem. Atopisk dermatitis. Nældefeber

Der findes mange diagnoser og behandlinger, ikke alle lige effektive eller behagelige.

Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredere. Idet vi går efter årsagen til problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi få løst problemet fra bunden, så problemet som regel ikke vil genopstå.

Psoriasis og eksem har hovedsagelig 3 årsager, det starter typisk med dårlig hud og slimhinder, som typisk starter med ubalance i tarmfloraen, ofte i forbindelse med en antibiotikakur.

Når bakterier dør, får svampe overtaget, skifter vokseform og breder sig til resten af kroppen og giver bl.a. utæt tarm, hvorfra affaldsstoffer kommer ud i blodbanerne og derfra ud gennem huden, hvis man ikke drikker rent vand nok.

Herudover mangler mange fiskeolie/Omega 3. Vi tester og rådgiver dig om, hvad du kan gøre mod svampeinfektionen og manglerne.

Herudover er der ofte allergier eller intolerancer, som er med til at tricke det, vi finder eventuelle allergener med kinesiologi, som er en simpel muskeltest og afbalancerer de reaktioner underbevidstheden har opbygget i forhold til disse ting, så man fremover tåler dem.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)