Andre fysiske problemer

Læs mere om andre sygdomme eller problemer

Fertilitet

Der kan være mange årsager til at man ikke kan blive gravid.

Lægen kan naturligvis tjekke æg og sædceller, men det er jo ikke altid nok. Naturen er den klogeste, hvis den mener man ikke er klar til at få børn, vil det ikke lykkes.

Det handler typisk om stress. Stress kan være mange ting, ud over den vi kender, når alting går for stærkt, kan det også være fysiske belastninger, som for meget motion, forkert kost, for lidt søvn, for mange microbølger.

Der kan også ligge små “programmer” dybt i underbevidstheden om at man dybest set ikke føler sig klar. Dem kan vi heldigvis ganske nemt finde og rette.

En candidainfektion, som rigtig mange har, er også med til at ødelægge slimhinderne, så de ikke fungerer så godt. Det tester og rådgiver vi også om.

Influenza

Influenzasæsonen boomer sidst på vinteren, fordi mange er kommet i underskud med D-vitamin i løbet af vinteren, så spis endelig tilskud af D-vitamin om vinteren og sørg i det hele taget for at komme ud i sol og dagslys, når det er muligt.

De fleste har brug for betydelig større mængder D-vitamin end den alm. anbefalede dagsdosis.

Er influenzaen brudt ud, kan den slås ned på et par timer med en hel håndfuld D-vitamin. Standard dosis ca. 3000 mcg. (ref. læge Claus Hancke).

Vi kan teste hvad der præcis skal til, det kan også være ekstra C-vitamin. F.eks. 2 g C-vitamin 3 gange daglig i 4 dage.

Hvis man optimerer sit immunforsvar bliver man ikke så let syg eller bliver hurtigere rask.

D-vitamin findes hovedsagelig i fede fisk.

C-vitamin findes hovedsagelig i grønne grøntsager som broccoli, spinat, grønkål m.m.

Knogleskørhed

Mange tror fejlagtigt at det er kalk de mangler, når knogleskørhed dukker op. Selv lægernes blodprøver kan vise kalkmangel. Men alligevel er det sjældent kalk man mangler. Der er masser af kalk i grøntsager. At drikke mælk gør kun skaden værre, da der er så meget mælkesukker i at det er syredannende i kroppen og syre nedbryder knoglerne. Der er langt mindre knogleskørhed i de lande, hvor man ikke drikker mælk !

Det er typisk magnesium, der mangler for at kalken kan fordeles rigtigt, altså kalk til knoglerne og ikke i muskler m.m. Så hvis man blot indtager store kalkmængder, risikerer man at ende op med muskelsmerter.

Herudover kan man mangle D-vitamin og/eller K-vitamin.

Og selvfølgelig hvis man spiser meget syredannende mad, som rigtig mange gør, så er syren med til at opløse kalk og knogler og resten af kroppen med. Så spis mere basedannende kost dvs. grøntsager. Især rodfrugter som ikke opvarmes over 150 grader. Herudover er korn basisk, hvis det har stået i blød i mindst 6 timer.

Vi kan teste præcis hvad du mangler og hvad der skal til for at genoprette balancen i din krop og dine knogler.

Kræft

Der findes mange avancerede diagnoser og avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller behagelige. Husk du har et valg ! Du SKAL ikke nødvendigvis tage de barske lægebehandlinger. Det vigtigste er, at du gør, hvad du selv føler er rigtigt.

Her er 3 inspirerende links om bl.a. en læge, der helbreder sig selv for fremskreden kræft med sundhed alene:

Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt. Idet vi går efter årsagerne til problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi komme helt i bund, så problemerne som regel ikke vil genopstå.

Kræftceller har vi alle. De dannes jævnligt og immunforsvaret fjerner dem. Når de får lov at brede sig for meget, er det fordi, der er noget galt ! Det egentlige problem løses sjældent med kniv og gift, men dramatiske oplevelser kan ofte ændre situationen.

Der kan være mange årsager bag en kræftdiagnose, men hovedårsagen sidder som regel i psyken, Dr. Hamer har kortlagt 15.000 kræfttilfælde og hvilke slags psykiske traumer eller bekymringer, der ligger bag hvilke slags kræft. Og 40% af de kræftknuder vi finder er allerede på retur, når vi finder dem, idet ødem får dem til at hæve op, når immunforsvaret angriber og reducerer dem.

Det kan være vanskeligt selv at fjerne sine bekymringer, men med alfa-kinesiologi kan vi rimeligt nemt både få dem fundet og få dem afbalanceret.

Vi tager hele turen rundt om din livsstil lige fra frisk luft, motion, kost, giftstoffer, stråling, sol og søvn udover de psykiske aspekter. En krop og sjæl i balance kan selv fjerne sine kræftceller.

Vi er mange, der har kureret vores kræft med sundhed. Det har så mange positive bivirkninger.

Det eneste der virkelig kan helbrede dig er dit eget immunforsvar, når bare det får de rette betingelser. Din egen sundhed er din bedste læge.

Overvægt

– eller sund og slank?​

De fleste forbinder vægttab med selvkontrol, strenge diæter og hård motion.

Hvis man hele tiden skal øve selvkontrol og spise noget andet end ens underbevidsthed påbyder, er det meget hårdt og man bliver let stresset eller opgiver. Hvis din underbevidsthed giver dig lyst til at spise en masse, som ikke er godt for dig, er det fordi, der er fejl i “programmerne”. Underbevidstheden er lavet til at hjælpe os, holde øje med farer og give os lyst til det, vi har brug for og altså er godt for os.

Når så mange overvægtige tager mere og mere på efter hver slankekur, er det fordi underbevidstheden er lavet til at holde øje med farer. I naturen er sult en fare, derfor starter der ved hver slankekur et “advarselsprogram” i underbevidstheden, der handler om, at vi skal tage endnu mere på næste gang, der kommer mad, for at klare os godt igennem næste sultperiode.

Når vi omprogrammerer din underbevidsthed til, at du skal veje præcis det, som du selv gerne vil veje, er der ikke længere den uoverensstemmelse, og du vil ikke længere tage på, hver gang du “går forbi en bager”

Der er også ofte en svampeinfektion og tungmetaller ophobet i din krop og slagger i din tarm, som ødelægger din fordøjelse. Når alt dette bliver renset ud, skal der ikke længere selvkontrol eller sult til, at du får en sund krop, der vejer det rigtige. Så skal du bare spise almindelig god mad, præcis som du har lyst til, og selvfølgelig bevæge dig hver dag, så din krop fungerer.

Der kan også være mangel på nogle næringsstoffer, som giver trang til at spise ekstra, det tjekker vi også.

Herudover kan der ligge gamle “programmer” med hensyn til hvad du har lyst til. Dem kan vi også ændre. Måske du altid fik sukker som barn, når du skulle trøstes eller hygge, det skaber let et program om at man kun kan hygge, når man spiser sukker. Sukker er et vanedannende giftstof, direkte relateret til 56 forskellige sygdomme ! Når først man får renset ud i disse ting, vil man som regel opdage at sukker slet ikke smager godt, og sukkertrang vil forsvinde !

Er man seriøst overvægtig, ligger der som regel seriøse traumer bag. Dem kan vi også finde og afbalancere.

Parkinsons

Det vil ofte hjælpe at få stimuleret sin Glutation-produktion.

Vi har små energiplastre, der kan stimulere til Glutationproduktionen.

Herudover kan der være andre ubalancer og mangler på næringsstoffer.

Det kan vi altsammen teste og vejlede i.

Tinnitus

Der sidder ofte en candidainfektion og irriterer i øret.

Det kan vi teste og rådgive om, hvordan du slipper af med.

Herudover sidder der små “programmer” dybt i underbevidstheden, der ikke får sorteret rigtigt i lydende og faktisk har besluttet at du skal høre de forkerte lyde.

De underbevidste programmer kan vi finde og rette med vores alfa-kinesiologi.

Vokseværk

Mens man vokser kan man nemt komme ud af balance.

Vi kan finde og afbalancere de ubalancer, der som regel ligger bag vokseværk.

Der kan også være mangel på nogle næringsstoffer, det tjekker og vejleder vi også i.

Jeg er holistisk alternativ behandler og arbejder med kinesiologi

Jeg kommer dybt ned i underbevidstheden, hvor de fleste problemer starter og jeg arbejder desuden med tarmfloraen og tester for mangel på vitaminer og mineraler.

Kontakt mig på tlf. (+45) 40 20 40 31 eller L@desunde.dk for tidsbestilling eller en indledende snak om dine problemer.

(Denne side indeholder ikke medicinske påstande. Kun gode råd om sundhed)